РИТОРИЧНА ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ У ПЕДАГОГІЧНИХ КОЛЕДЖАХ НА ЗАСАДАХ КОМПЕТЕНТНІСНОГО ПІДХОДУ - Гилярська, Ольга (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2019)
Розкрито сутність професійно зорієнтованої риторичної компетентності майбутніх учителів у педагогічних коледжах як обов’язковий компонент педагогічної майстерності. З’ясовано актуальність риторичної підготовки майбутніх учителів на засадах компетентнісного підходу під час навчання в педагогічних коледжах.