ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ МОДЕЛІ УПРАВЛІННЯ ПІДГОТОВКОЮ УЧНІВ ЛІЦЕЮ З ПОСИЛЕНОЮ ВІЙСЬКОВО-ФІЗИЧНОЮ ПІДГОТОВКОЮ ДО СЛУЖБИ В ЗБРОЙНИХ СИЛАХ УКРАЇНИ - Бесарабчук, Геннадій (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2019)
У статті запропоновано та проаналізовано педагогічні умови використання моделі управління підготовкою учнів ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою до служби в Збройних Силах України. Обґрунтовано її побудову на основі застосування педагогічного проектування з визначенням необхідних компонентів і модулів управління, деталізовано засоби, методи, форми і зміст ефективного управління внутрішньою системою забезпечення якості освіти в ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою.