РОЛЬ ТА ЗНАЧЕННЯ ВЧИТЕЛЯ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ У СТВОРЕННІ ОСВІТНЬОЇ ТРАЄКТОРІЇ ДЛЯ ДІТЕЙ іЗ ОСОБЛИВИМИ ОСВІТНІМИ ПОТРЕБАМИ - Собчук-Ліва, Анна (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2018)
У статті розглядається роль та значення вчителя початкових класів у системі організації інклюзивного освітнього середовища. Автор акцентує увагу на тому, що вчителі, які працюють із дітьми з особливими освітніми потребами, відіграють провідну роль у впровадженні системи інклюзивного навчання в освітній простір загальноосвітнього навчального закладу.