ЕСТЕТИЧНЕ ВИХОВАННЯ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ ЯК ЧИННИК ФОРМУВАННЯ ДУХОВНОСТІ ОСОБИСТОСТІ - Московчук, Людмила (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2018)
У статті розкрито сутність естетичного виховання молодших школярів; висвітлено різні підходи сучасних науковців до його визначення. Проаналізовано характерні особливості молодшого шкільного віку. Виявлено зв’язок естетичного виховання із розвитком духовності особистості.