ФОРМУВАННЯ КОМУНІКАТИВНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ВИХОВАТЕЛІВ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ В ПРОЦЕСІ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ - Кошель, Анна; Кошель, Віталій; Бойправ, Світлана; Сиз, Ганна (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2018)
У статті розглянуто сутність поняття “комунікативна компетентність” та її складові. Висвітлені результати дослідження сучасних проблем формування комунікативної компетентності майбутніх вихователів дітей дошкільного віку як складової загальної професійної компетентності.