ВЗАЄМОЗВ’ЯЗОК ЖИТТЄТВОРЧОСТІ Й ЛІДЕРСТВА У КОНТЕКСТІ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ - Гальченко, Вікторія (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2018)
У статті розкрито сутність поняття “життєтворчість особистості”; виокремлені складові процесу життєтворчості; охарактеризовані механізми становлення і розвитку творчого потенціалу людини. Особливу увагу зосереджено на взаємозв’язку життєтворчості та лідерства в процесі підготовки майбутніх педагогів дошкільної освіти.