ЕМПІРИЧНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ СТАНУ ГОТОВНОСТІ СУБ’ЄКТІВ ОСВІТНЬОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ДО ПРОГНОЗУВАННЯ РОЗВИТКУ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ - Пузіков, Дмитро (Педагогічна освіта: теорія і практика, 2018)
У статті представлено результати емпіричного дослідження стану готовності суб’єктів освітньої діяльності до прогнозування розвитку загальної середньої освіти, проведеного автором. Одержані результати свідчать, що стан означеної готовності більшості респондентів є незадовільним, але більша частка опитаних бажає поліпшити стан своєї готовності до прогнозування розвитку загальної середньої освіти.